Over ons

Destinos Turisticos is een middelgroot bedrijf dat opgericht is 1997 door een Peruaanse en een Nederlander. Ons hoofdkantoor is gevestigd in het centrum van Cuzco op de Plaza de Armas. In de afgelopen jaren zijn we flink gegroeid. Behalve het reserveren van hotels, verkoop van vliegtuig tickets, organizeren van lokale excursies en complete toeristische pakketten in Cuzco en de rest van Peru, organiseren wij zelf de Inca trail.

Slechts een beperkt aantal reisbureaus heeft de bevoegdheid van het Ministerie van Toerisme om dit te doen. Het betekent dat wij een serieus reisbureau zijn en voldoen aan de door hun gestelde eisen met betrekking tot veiligheid van toeristen en dragers (porters), degelijkheid van materiaal dat gebruikt wordt tijdens de tocht en bescherming van het milieu.

We hebben dus bijna 20 jaar ervaring met het samenstellen van vakantiereizen in Peru en kunnen ook jou helpen met een  uiterst geslaagde vakantiereis naar Peru. Wij worden aangeraden in verschillende reisgidsen zoals "Lonely Planet" en "South America Handbook". Wij staan je graag van dienst.